Spring til indhold

Elevrådsvalg 2024

Så er det nye elevråd valgt ind. Med hele 60 procent af skolens elever, der stillede op, var det et spændende valg med mange udskiftninger.
25.01.2024

Stemmerne er afgivet

I år nåede valgdeltagelsen op på 100 %! Alle elever har i hvert fald stemt til årets valg.

Det var været to uger med valgkamp, hvor mærkesager er blevet sagt højt. Blandt andet sundhed, bandefri skole, IPad-dag, mere hygge og mere musik, bolde til alle og meget meget mere.

Eleverne glæder sig til at komme i gang - og allerede på mandag er der møde i det nye elevråd.

Det handler om demokrati og deltagelse
St. Merløse Skole har i mange år haft et stærkt elevråd og tradition for medbestemmelse blandt eleverne. "De lærer helt fra 0. klasse, hvordan man får indflydelse på sin egen skoledag. Derudover er de repræsentanter for deres klasser, så de har også et ansvar for at bringe deres klassekammeraters ønsker og holdninger til bordet", fortæller pædagogisk leder på skolen, Pia Pedersen.

Diplomer til de afgående
Som tak for det seneste års gode arbejde i elevrådet, fik de elever, der ikke blev genvalgt et diplom og en applaus fra resten af skolen. "Det er meget populært at sidde i elevrådet, så det er godt at se, at nogle nye får chancen, selvom det kan være hårdt at give stafetten videre", fortæller Pia.Feedback

Sidst opdateret

25.01.2024

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson